Rabu, 28 Januari 2009

ini sepupu saya.akmal hiswan.
kalau anda suka mendengar dia menyanyi,anda boleh ke:
http://www.youtube.com/user/achmalakian


ini vedio terbaru dia.

huh..itu sahaja yg hendak sy post.

Label:


5:56 PG

Ahad, 25 Januari 2009

aku memang tidak menyukai oink-oink...
tapi bila aku tengok oink-oink versi kartun,aku tangok cam comel jer...
kenapa lh aku suka kat oink-oink versi kartun ya...
cuba korang tengok oink-oink ni,cam comel kan??



tapi,bila aku tengok oink-oink ni,memang tak comel

naper lah homer suka kat oink-oink ni ya??

tapi orang islam tak boleh pigang oink-oink...

Label:


8:38 PTG


hari ni kan orang cina sambut tahun baru cina,jadi aku nak ucapkan gong xi fa chai!

duit @ ang pau!

ni lagu untuk korang!


Chinese Happy New year Song (mandarin) -
(aku tak tahu langsung lagu ni,jd aku letak jer lah... )

Label:


8:18 PTG


gila tapi waras photohari ni (26 januari),ada gerhana pada pukol 4ptg.huhu...first time tengok yg real punya!yay!!

Label:


7:45 PTG

Rabu, 21 Januari 2009


contoh gambar tampar muka.(aku guna gambar ni sebab aku tengok gambar ni tidak terlalu ganas)
uh...hari tu kat sekolah aku,ada pertandingan bola jaring.sekolah kiter orang yg jadi tuan rumah.hari tu,sekolah aku kalah sebab ada satu sekolah tu,dia orang main tipu.dier orang main pukul-pukul,main tampar-tampar muka kat pemain sekolah kiter orang...ader seorang student skolah kiter orang kena tampar olah student sekolah tu,lebam muka dier...camner lah dier orang ni main yer...heran jugak aku ni...




Label:


11:03 PTG


yay!akhirnya,aku dapat jugak tengok citer 'badtime stories' ni!hehe...gumbira hatiku!tapi aku tengok kat rumah jer lah...beli dvd cetak rompak...hahaha!!!

Label:


10:10 PTG

Sabtu, 17 Januari 2009

aku benci lagu ni,tapi aku suka nyanyi lagu ni!haha!!!

&&aku suka makan LONDON CHOCO ROLL!!

Label:


7:12 PTG


sekarang aku dh minat dengan pensel/pen yg ada patong cam gambar kat sebelah ni.tapi aku lebih suka yg boleh bergoyang-goyang(yg ada spring).aku pun skarang ni suka paper clip yang bentuk cam penyepit baju(cam gambar kat bawah)yg ada gambar haiwan comel-comel!...hehe...aku ni kanak-kanak yg berjiwa kanak-kanak(apa yg aku cakap ni?).hehehe...Photobucket

Label:


6:34 PTG


friendster skarang ni sudah kluar benda pelik-pelik.virus gambar cipmunk(betol ker ejaan aku ni?),gambar pompuan seksi...kalau korang tengok gambar pompuan seksi tu kan,kan ada tunjuk 'online icon' kat bawah gambar tu.korang perasan tak,sebenar nya tu ialah online icon yg ada kat myspace.contoh icon:Online Now ICON [MySpace] Pictures, Images and Photos tapi takde 'now!'lh...hehehe...adakah firus tu ada kena-mengena dengan myspace?atau ada orang yg hendak memburuk-burukanan myspace.huh...pelik-pelik...


Label:


5:45 PTG


cari pacar lagi-st12

ost-cucu menantu

Label:


7:08 PG


Happy Birthday Myspace Commentskak num!!!epi bileted bebde!!!sori lambat wish.wha3!!!tok blog baru mek!!!tauk x?
k lh...
ya jak moh di-anta!
huh...ni aku ckp dlm bahasa Sarawak!



Label:


6:40 PG


aku hairan lah...sejak aku masuk darjah 6 kan,aku tengok kebanyakkan lelaki kat sekolah aku dari darjah 1 sampai darjah 6,pakai beg sekolah ben10,bekas pensel ben10...kadang-kadang,diaorang guna baju t-shirt dlm baju skolah,baju ben10 jugak.hairan jugak lh aku...aku tengok crita tu cam cerita kartun yg biasa-biasa yg slalu klua kat tv tu...hairan jugak lh aku...

Label:


4:38 PG




korang perasan tak,kalau hari hujan kan,korang lihat jer wiper kereta korang dngn kereta sebelah korang.korang tengok cam diaorang tengah melambai-lambai antara satu sama lain kan???haha!!!aku perasan benda ni time kakak aku cakap kat aku.lucu jugak lh aku dengar cerita kakak aku tu.bila aku tengok-tengok,betol jugak wiper tu cam melambai-lambai kat kereta sebelah tu...haha!!lucu betol la...





naper lah aku post benda ni yer...haha!!

Label:


1:07 PG

Selasa, 13 Januari 2009

Ketika Cinta-Datuk Siti Nurhaliza

Ost-PEREMPUAN BERKALUNG SORBAN

Label:


12:35 PG

Isnin, 12 Januari 2009


aku jumpa gambar ni kat photobucket.ni gambar banjir kat Indonesia.aku post benda ni,coz kan ada banjir kat Sarawak hari tu(mujur rumah aku tak banjir).kawan aku cerita pengalaman dia tolong nenek dia kat kampung,dia ada jugak cerita tentang dia mandi air banjir.eyuh!!!kotor kan air tu...bekas orang mandi,air longkang,air kencing,bermacam-macam benda kotor ada dlm air tu...kawan aku tu cerita tentang dia ada jumpa TIKUS mati kat dlm air banjir tu!dulu aku ada jumpa tikus 2 ekor sedang berlari-lari dalam hujan,biawak keluar dari dlm longkang!macam-macam lh aku jumpa.korang heran tak,naper sesetemgah ibubapa membiarkan anak-anak mereka bermain dalam air banjir?hai...hairan aku dngn ibubapa masa kini ni..




Label:


5:23 PG

Sabtu, 10 Januari 2009



bOycoTT ISraEL!!! Pictures, Images and Photos

Boycot Israel Pictures, Images and Photos

stop israel Pictures, Images and Photos



boikot dia orang!dia orang BODOH SOMBONG!boikot!boikot!dia orang BABI!



Label:


11:43 PTG


camner la dia orang buat duit jd camtu jer?heran aku.


Kreatif 4 Pictures, Images and Photos

Kreatif 5 Pictures, Images and Photos

Kreatif 6 Pictures, Images and Photos

Kreatif 9 Pictures, Images and Photos

Kreatif 1 Pictures, Images and Photos

Label:


11:01 PTG


sedang aku membuka-buka laman web seperti PYZAM & WHATEVERLIFE.COM ,aku ternampak ada macam-macam benda pelik tapi kreatif.

contohnya,ganbar dibawah ni

rajah 1:
Redneck Mansion funny picture

aku telah terjumpa gambar ni kat http://www.pyzam.com/ ,kat section FUNNY PICS.
aku hairan lah,kenapa korang kata benda ni funny?sedangkan bagi aku gambar ini sungguh kreatif.

ni aku jumpa kat PHOTOBUCKET.bagi aku,gambar ni sungguh kreatif.korang terfikir tak?camner dia org buat lampu jd cam pokok?

rajah 2:
tree Pictures, Images and Photos

ni pun aku jumpa kat PHOTOBUCKET.dia orang lekat sticker kat jalan.pastu sticker tu cam betol jer.kreatif sungguh ar...
haha...

rajah 3:
kreatif Pictures, Images and Photos

Label:


10:27 PTG


huh...
ini blog kedua aku ar...
hehe...
ni la first blog aku...
kalau nk bukak,bukak ar...
tp aku banyak tls bhs Sarawak kat aku punyak first blog...
mungkin korang tak paham...
hehe...
tu jer ar...

Label:


10:07 PTG