Sabtu, 14 Mac 2009

yay!!!
akhirnya,dpat jugak aku masuk kumpulan koir kat skolah aku...
huhu...
4/4 nan ti kita orang bertanding...
berdebar-debar hah...
kita orang bawak lagu:
PERPADUAN TERAS KEJAYAAN
nanti,time kita org nk trn stage,kita orang akan buat suprise!!!
shhhh!!!



hohoho!!!
tak nak bagi tahu!
haha!!!!!
aku kejam!!!!

Label: , , , , , ,


7:46 PG


pet society
skarang ni,aku dh addic gila ngan game nih...hoho...
PET SOCIETY
game kat FACEBOOK
syok main...skarang aku kat level 21-A-LIST PET...
baru jer beberapa minit...
ni pulak bru td aku ambil gambar ni.td level 20-THE PET...
cepat aku main!
nama pet aku plak:



SHIRO!





luar rumah dia

ruang tamu rmh dia

bilik dia


tmp dia main(td aku dh tuka rupa dia...dh lain da...)

tempat makan(ni pon aku dh tukar....skarang lebih banyak makanan...yum,yum!)
-------------------------------------------------------------------------------------------

ni pulak SHIRO kat MYSPACE...

coz dh addict gila... jd aku buat jugak kt myspace...
tapi,kalo kat myspace,aku tak ada kawan...sedih beb!




aku sorang jer yg main PET SOCIETY kat ms ni...tedah...



p/s:click the pic to big-gie the image

Label: , , ,


5:13 PG

Sabtu, 7 Mac 2009

kawan aku ada mengundang aku pergi majlis perkahwinan uncle dia...
dia mengundang aku coz dia khatam quran time majlis tu...
pergi.tak.pergi.tak
tak tau lah!


kad.jemputan

clik-ky the pic to big-gy!

Label: ,


9:27 PTG

Selasa, 3 Mac 2009

lelaki kat dlm klas aku semua nya teruk!
tapi sebahagian tak teruk lah...
tengok tempat duduk aku kt dlm kls...
clik the picture to biggie the image

lelaki-lelaki yg duduk dekat ngan aku,"semuanya kepala kuning,otak blue"!
mereka tu suka cakap hal-hal yg menyakit kan hati aku!
selalu cakap benda-benda 18sx!
gila diaorang tuh!
gila!
haha!!
hate them!

11:29 PTG