Sabtu, 14 Mac 2009

yay!!!
akhirnya,dpat jugak aku masuk kumpulan koir kat skolah aku...
huhu...
4/4 nan ti kita orang bertanding...
berdebar-debar hah...
kita orang bawak lagu:
PERPADUAN TERAS KEJAYAAN
nanti,time kita org nk trn stage,kita orang akan buat suprise!!!
shhhh!!!



hohoho!!!
tak nak bagi tahu!
haha!!!!!
aku kejam!!!!

Label: , , , , , ,


7:46 PG


pet society
skarang ni,aku dh addic gila ngan game nih...hoho...
PET SOCIETY
game kat FACEBOOK
syok main...skarang aku kat level 21-A-LIST PET...
baru jer beberapa minit...
ni pulak bru td aku ambil gambar ni.td level 20-THE PET...
cepat aku main!
nama pet aku plak:



SHIRO!





luar rumah dia

ruang tamu rmh dia

bilik dia


tmp dia main(td aku dh tuka rupa dia...dh lain da...)

tempat makan(ni pon aku dh tukar....skarang lebih banyak makanan...yum,yum!)
-------------------------------------------------------------------------------------------

ni pulak SHIRO kat MYSPACE...

coz dh addict gila... jd aku buat jugak kt myspace...
tapi,kalo kat myspace,aku tak ada kawan...sedih beb!




aku sorang jer yg main PET SOCIETY kat ms ni...tedah...



p/s:click the pic to big-gie the image

Label: , , ,


5:13 PG

Sabtu, 7 Mac 2009

kawan aku ada mengundang aku pergi majlis perkahwinan uncle dia...
dia mengundang aku coz dia khatam quran time majlis tu...
pergi.tak.pergi.tak
tak tau lah!


kad.jemputan

clik-ky the pic to big-gy!

Label: ,


9:27 PTG

Selasa, 3 Mac 2009

lelaki kat dlm klas aku semua nya teruk!
tapi sebahagian tak teruk lah...
tengok tempat duduk aku kt dlm kls...
clik the picture to biggie the image

lelaki-lelaki yg duduk dekat ngan aku,"semuanya kepala kuning,otak blue"!
mereka tu suka cakap hal-hal yg menyakit kan hati aku!
selalu cakap benda-benda 18sx!
gila diaorang tuh!
gila!
haha!!
hate them!

11:29 PTG

Jumaat, 20 Februari 2009



lagu ni mengingat kan aku pada waktu muzik kat skolah aku thn lps...
ahhh..
lindu ma!!!
lagu fav budak-budak kls ktaorg.
haha!!

Label:


12:11 PG

Khamis, 19 Februari 2009

hahahahaha!!!!
stupid-do...
ahaks!
cuba korang dengar lagu ni.

cinlau-hujan,ojek,becek
hohoho...
gila deh.
diaorang buat benda nie berdasarkan skrip dari sentron 'cinderella'


sedutan dari sinetron 'cinderella'
hahaha!!!
ada idea jugak diaorang ni buat benda mcm ni.
hahaha!!!
ni pulak,dia kata memang dialog tuh.
hahaha!!!



hahaha...

gila deh...

hohoho...

i hate her...

hahaha!!!


Label: ,


11:24 PTG

Rabu, 18 Februari 2009

kak fi/pi ku hebat!

(sassy girl kak fi)

(kak pi!! suk pomo kak pi eh.hahaha!!!)

Label: ,


6:01 PG


ini kucing aku.

sungguh 'buntuk'

hohoho!!!

kiri:sumi

kanan:peot

Label:


5:53 PG

Ahad, 15 Februari 2009

ari tu Jumaat tuh,aku pergi makan2.
lepas tuh,aku tergigit bibir aku.
aku tergigit lebih kurang 7-8 kali lar...
sakit bibir ku(ceh)
ari ni,kesan gigitan tu telah menjadi ulser.
susah nak makan,susah nak minum...
susah nak bercakap...
sakit,sakit,sakit...
k.tu jer lh.
aku sedang busan.
hohohoho!!!!(aku chin chan!)

dia berkata " hoi! "

Label: ,


6:49 PG

Khamis, 12 Februari 2009

Berryz工房

4:26 PG


aku busan.mari kita sama-sama dengar lagu!



kiss! kiss! kiss! -ボーノ

Label:


4:18 PG


ni kawan aku.
nama dia Nur Sabrina Irwan.
hobi dia adalah ketawa dan buat kerja gila...
dia ada buat lagu.
nama lagu tu kemaik.
kalo dalam bahasa sarawak,kemaik tu kotor.
dia buat lagu tu guna irama lagu one step at a time.
dengar kanlah lagu one step at the time by Jordin Sparks


cover by Nur Sabrina Irwan

kemaik,kemaik,kemaik,ke ke-maik

kemaik,kemaik,kemaik,ke ke-maik.

kemaik,lah maik

kemaik,kemaik kemaik

lalalalalalala(seterusnya,korang buat sendiri lirik tu.haha!)

Label:


3:22 PG

Rabu, 11 Februari 2009

betol ker kat skolah aku nak buat pasukan sorak pakai ahli kelab kebudayaan???hah!!!tak nak!kebudayaan ada kena mengena dengan pasukan sorak ker???pelik pelik jer cekgu aku tuh...haha!melompat-lompat pakai tudung.haha!lucu-lucu!

Label:


4:30 PG

Selasa, 10 Februari 2009

aku menge-post entri kt bawah tu suka-suka jer sebenar nya...
tang yuan tu akan dimakan pada hari ke-15 tahun baru cina atau chap goh mei.
haha!
kalo korang nak buat makanan tu,cuba-cuba lh buat!
haha!
k.
aku busan.
makaseh coz baca apa yang aku tulis ni!

Label:


6:21 PG